hi

now my application has no errors and it works perfectly fine, i get token in alert also

but when i check my pushwoosh control panel i dont see any subscriber there,still i tried sending pushes through pushwoosh control panel, it shows as done in status of previous pushes, but i dont get any notification on my device.

I have cross checked my project id from google GCM, project id from pushwoosh and i have placed my server api id in pushwoosh correctly

can anyone please help me

asked 19 Jan '14, 19:52
intellectlogic's gravatar image

intellectlogic
1516

edited 21 Jan '14, 13:50

fleurdeviande's gravatar image

fleurdeviande
114

12next »

We are observing significant delay during device registration. Our team is working really hard to fix this. This should be resolved today or tomorrow.

permanent link
answered 22 Jan '14, 05:49
shader's gravatar image

shader
3.9k7

Could you post here when it is resolved ?

(22 Jan '14, 10:05) believeit believeit's gravatar image

Sure, at the moment the final ETA is set for tomorrow. But tonight it should be much better as about 70% of the load will be transferred to a much faster cloud units.

(22 Jan '14, 11:39) shader shader's gravatar image

hi

its working for me know, i have restarted the phone and now i can 1 subscriber in my admin panel, and i have tried sending notification from panel and it worked for me, though i get message content as NULL, but i will figure it out why its coming as NULL.. :)

i know this is silly but it worked..you can try as well.

permanent link
answered 20 Jan '14, 11:06
intellectlogic's gravatar image

intellectlogic
1516

If you receive content as null, please check Application Settings in the Pushwoosh control panel. Usually you need to select "Pushwoosh" for Android. You select "Phonegap Build" (Generic) only if you are using Phonegap GenericPush plugin (not Pushwoosh plugin).

(20 Jan '14, 16:29) shader shader's gravatar image

The same for me on iOS...

The device token is successfully registered to the app (based on the console log message), but the pushes are not received, and the subscriber count are always 0.

permanent link
answered 19 Jan '14, 23:53
Ingaham's gravatar image

Ingaham
113

Yes, the same for me. I did not change anything, but it worked for me 2 hours ago.

permanent link
answered 20 Jan '14, 11:56
Ingaham's gravatar image

Ingaham
113

i have the same problem, maybe it's the PushWood's bug. Today, no code change, it worked very fine..

permanent link
answered 21 Jan '14, 02:44
thuctvd's gravatar image

thuctvd
1

Same thing for me. If I console log the param that gets passed to the Pushwoosh.register callback I get {"status_code":200,"status_message":"OK","response":null}, but the subscribers count is still 0 and messages I send via the pushwoosh cp are not received by the device. Is the response supposed to be null?

permanent link
answered 21 Jan '14, 21:40
eregebe's gravatar image

eregebe
1

same problem here. correct response from pushwoosh API but no subscribers. this is quite imporatant...

permanent link
answered 23 Jan '14, 15:53
moritzvonhase's gravatar image

moritzvonhase
111

Yeah same problem... I installed app in device, i got the deviceid in alert.But when i see pushapps subscribers list it is still zero.

i am using phonegap and build service at build.phonegap.com not the eclipse.

It is bug in pushwoosh.

permanent link
answered 24 Jan '14, 02:43
ramanathancse2007's gravatar image

ramanathancs...
111

same for me ... as of right now, I get

01-24 15:42:14.724: W/PushWoosh: NetworkUtils(8407): PushWooshResult: {"status_code":200,"status_message":"OK","response":null}

yet android has no subscribers :(

permanent link
answered 24 Jan '14, 15:13
marcelfalliere's gravatar image

marcelfalliere
1

We are working hard on this. About 50% of the work has been completed. The delays are going down, but there is still a lot of work to do. Looks like no weekend for us :-( I'll keep you posted.

permanent link
answered 24 Jan '14, 15:34
shader's gravatar image

shader
3.9k7

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×326
×3

question asked: 19 Jan '14, 19:52

question was seen: 6,490 times

last updated: 09 Jun '14, 11:20