I'm using the cordova plugin 3.5.1 and cordova version 4.1.2, iOS 8.3. When I call register I'm seeing the following request: Sending request: {"request":{"application":"XXX-XXXX","v":"2.5","hwid":"12387978...."}} Followed by: Response "200 no error": string: {"status_code":200,"status_message":"OK","response":null} sending appOpen completed

Then when I log in and try to send a test message to my newly registered device the subscriber count is still zero and I don't get a notification. Thanks,

asked 03 May '15, 15:05
mlewis's gravatar image

mlewis
111

Hello,

Judging by the log you've mentioned, your app has successfully sent the appOpen request, not the registerDevice. Usually, the absence of subscribers indicates that something went wrong with the integration process. Could you please double check that you have followed our integration guide carefully?

permanent link
answered 07 May '15, 08:39
Andrew_H's gravatar image

Andrew_H
3766

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×352
×190
×76

question asked: 03 May '15, 15:05

question was seen: 850 times

last updated: 07 May '15, 08:39