Can anyone shed some light on this issue? My app was working, paid for premium, no changes on the code and now I'm getting this message when I try to create a Message. The sctructure I am using is the following: (php assoc)

array(4) {
  ["application"]=>
  string(11) "..."
  ["applicationsGroup"]=>
  NULL
  ["auth"]=>
  string(84) "..."
  ["notifications"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    array(4) {
      ["ignore_user_timezone"]=>
      bool(true)
      ["send_date"]=>
      string(3) "now"
      ["content"]=>
      string(6) "test"
      ["data"]=>
      array(1) {
        ["push_type"]=>
        string(4) "post"
      }
    }
  }
}
asked 16 May '16, 12:31
componto's gravatar image

componto
112

edited 16 May '16, 12:32

please try again.

(16 May '16, 18:38) XXXX XXXX's gravatar image

Hello,

As far as I know, our support team have assisted you with this issue. Could you please let me know whether you require any further assistance here?

permanent link
answered 17 May '16, 10:41
Max%20Kuzakov's gravatar image

Max Kuzakov
4165

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×111
×52
×33

question asked: 16 May '16, 12:31

question was seen: 603 times

last updated: 17 May '16, 10:41