I get a token, and a successful register, but I get a null response from pushwoosh

Response "200 no error": string: {"status_code":200,"status_message":"OK","response":null}

and the system says I have no subscribers

whats up?

asked 27 Mar '14, 14:27
dhannah's gravatar image

dhannah
1112

I have also the same issue. Can somebody address this? Thanks in advance

(04 Jul '14, 11:21) mahesh_w mahesh_w's gravatar image

Hello Mahesh,

As I can see, there is one subscriber on your "Limo" application. Could you please let us know whether the issue is still persistent?

Generally, the null response is absolutely normal, please see our guide for details. However, if the subscribers counter wasn't increased, some issue with SDK integration is the most likely cause, so I recommend to double check whether you have followed the integration guide precisely.

(07 Jul '14, 09:40) Dmitry Dyudeev Dmitry%20%20Dyudeev's gravatar image
Be the first one to answer this question!
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×76
×33

question asked: 27 Mar '14, 14:27

question was seen: 3,240 times

last updated: 07 Jul '14, 09:40